Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/clients/client91/web92/web/modules/mod_s5_frontpage_display/mod_s5_frontpage_display.php on line 15

İşte Fırsat!

Herkesin WEB SİTESİ olsun diye 549 TL’ye WEB SİTESİ yapıp,Teslim Ediyoruz.

Sizin İçin!

Medyada yer almak,ürününüzü tanıtmak,markalaşmak... Siz isteyin, BİZ YAPALIM.

RADYO- TV

Sizi Radyo-TV de biz tanıtalım. Reklam-tanıtım-reklam spotları...

Eğitim Seminerleri

Uzman eğitimci ve NLP uzmanları ile eğitim seminerleri düzenler ve yürütür.

Organizasyon

Organizasyon kapsamında istekleriniz yoğunsa.Açılışlarınız, seminerleriniz varsa...

HBB AJANS

Ana Sayfa
Web Hizmetleri
Kurumsal Kimlik
Basılı Materyaller
Marka Oluşturma
Görsel / İşitsel
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/clients/client91/web92/web/modules/mod_mainmenu/legacy.php on line 50 İletişim

Aktif Ziyaretçi

Şuanda 3 konuk çevrimiçi
Broşür / Katalog
Firmanızın ürün ve hizmetlerinin tanıtımında çok önemli bir yer tutan katalog, imaj bir tasarım ile birlikte kaliteli baskıya da sahip olmalıdır.

Katalog tasarımını ister biz yapalım ister hazır gelsin, baskıdan önce prova baskılar onayınıza sunulur. Onay alındıktan sonra da katalog baskı aşamasına geçilir.

8-16-24-32… sayfadan oluşan katalog için Avrupa mat/parlak kuşe kağıt kullanılmakta ve 4 (+ özel) renk baskı yapılmaktadır. Kapağa veya tüm sayfalara lak/selefon laminasyonu ile görsel imaj oluşturulmaktadır. Mücellit bölümümüzde de tel dikiş/iplik dikiş seçeneğiyle kataloğunuz ciltlenmektedir.

Profesyonel baskı ekibimiz, kataloğunuzun film, kalıp, baskı, laminasyon, mücellit aşamalarını titiz bir şekilde takip etmekte, çalışmanızı sorunsuz bir şekilde teslim etmektedir.

Butik Katalog : İhaleye katılacak veya bir kuruma sunum yapacaksınız. Sadece hedef müşteriye özel katalog yaptırmak istiyorsunuz. Binlerce katalog yerine sadece 10 – 20 adet kataloğa ihtiyacınız var.

Tasarımını hazırladığımız Butik Kataloğunuz kaç sayfa olursa olsun 3 gün içinde Profesyonel Dijital Baskı Makinelerimizde basıldıktan sonra ciltlenip teslim edilmektedir.